Green Leaves

ONTWIKKELADVIES

De overheid stelt gratis ontwikkeladvies 
beschikbaar onder de naam: NL Leert Door!

NL Leert Door!
Het doel van deze regeling is om jou als deelnemer kosteloos een ontwikkeladviestraject aan te bieden, die gericht is op het inzichtelijk maken van, en in betekenende mate vergroten van jouw kansen op de arbeidsmarkt.
 
Een mooie kans om in deze periode van verandering te reflecteren op jezelf en jouw loopbaan en de regie te nemen door het pad voor jezelf uit te stippelen.
 
Iedereen tussen de achttien jaar en pensioengerechtigde leeftijd, niet-werkend of werkend in loondienst of als zzp-er, kan dit ontwikkeltraject kosteloos volgen. Ik neem de subsidieaanvraag op me zodat jij je volledig kan richten op jouw persoonlijke ontwikkeling!

VOORBEREID JOUW TOEKOMST INRICHTEN

Wat houdt het in?

Het ontwikkeltraject biedt jou de mogelijkheid een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op je arbeidsmarktpositie. Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal vier uur, zullen jouw persoonlijke kwaliteiten en leerpunten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Of je nu werkend bent of niet, ook voor flexwerkers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers. 

Goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je aan een andere baan of scholing begint, moet je eerst hebben nagedacht over hoe je jouw toekomst voor je ziet. Wellicht is door de huidige situatie het een en ander veranderd. Wat is echt belangrijk voor je? Waar word je blij van, waarvan absoluut niet? Wat zijn jouw kwaliteiten en leerpunten, waar liggen jouw mogelijkheden, is het ondernemerschap een optie? Er zijn verschillende manieren om je voor te bereiden op de (her-)intrede op de arbeidsmarkt.

Wanneer?


Dit ontwikkeladvies helpt je wanneer je overweegt een overstap te maken naar andersoortig werk of bijvoorbeeld naar het ondernemerschap of wanneer jij je afvraagt of omscholing voor jou een optie is.

Je kan vanaf 1 augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen. 

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN?

EEN PERSOONLIJK EN OP MAAT GEMAAKT ADVIES

Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal vier uur, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan.

Tijdens het ontwikkeladvies bespreken we de volgende punten samen;

1. Inzicht in jezelf; je talenten en ontwikkelpunten
2. Mogelijkheden op de arbeidsmarkt; welke baan past bij je?
3. Advies en ontwikkelplan; wat wordt je volgende stap?

Vervolgens ga je zelfstandig verder;
4. Actie; kom in beweging en zet stappen
5. Vind de baan die écht bij je past!

Na het volgen van het Ontwikkeltraject zal je meer zicht hebben op je toekomst en hoe je hier zelf invloed op hebt.

Je zult een beter beeld hebben van wat je wilt, wat je kunt en wat de mogelijkheden zijn om weer werkplezier te ervaren! 

plan dan hier jouw gratis 1:1 coachsessie

Ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO) en ik ben lid van deze beroepsorganisatie.

 

Neutraal klankbord

Tijdens dit waardevolle coachingstraject zal ik je motiveren, ik geef je feedback en ik help je keuzes te maken door dichtbij jezelf te blijven. Hier en daar houd ik je een spiegel voor, maar uiteindelijk bepaal jij de route van A naar B, hier maak je kennis met zelfregie. Samen gaan we aan het werk om de levensstijl te vinden waar jij je goed bij voelt en die voor jou werkt in de verschillende rollen die je hebt. Jij staat op de eerste plaats, zodat jij weer rust in hoofd en lijf kunt ervaren.

Geen klinische of zweverige sessies. Wél heldere en persoonlijke coaching die bij jou past om je leven, zowel privé als zakelijk, in te richten zodat het beter bij jou past.

coaching bij inge lopulalan

Dank voor je bericht!